Složení týmů: max. 3 osoby, jeden z týmu bude určen jako šéfkuchař
Startovné: 300,- Kč za tým
Start pro týmy: 12-13:00
- příjezd, příprava „placu“ na vaření, příprava ohniště
14:00
- oficiální zahájení a start vaření (první zakrojení do masa či cibule)
17:30
- konec vaření, začátek ochutnávek pro návštěvníky i porotu
18:30
- vyhlášení výsledků a večerní program
Hotový guláš bude na ochutnání pro všechny návštěvníky a jeden talíř z guláše bude určen pro porotu.
Co zajistí: | pořadatel | soutěžící |
materiál na vaření | 5 kg masa | ostatní ingredience dle vlastního receptu |
2 kg cibule | ||
ostatní zařízení | ohniště, dřevo | hrnec, nože, prkýnka, naběračka, ... |
cihlová kamínka | plynový vařič pro případ špatného počasí | |
1 stůl pro tým Voda plastové nádobí a příbory na konzumaci
chleba jako přílohu |
sekera na naštípání dřeva |