Pro soutěžící

Složení týmů: max. 3 osoby, jeden z týmu bude určen jako šéfkuchař

Startovné: 300,- Kč za tým

Start pro týmy: 12-13:00

                         - příjezd, příprava „placu“ na vaření, příprava ohniště

                       14:00

                         - oficiální zahájení a start vaření (první zakrojení do masa či cibule)

                       17:30

                         - konec vaření, začátek ochutnávek pro návštěvníky i porotu

                       18:30

                         - vyhlášení výsledků a večerní program

     Hotový guláš bude na ochutnání pro všechny návštěvníky a jeden talíř z guláše bude určen pro porotu.

 

Co zajistí: pořadatel soutěžící
materiál na vaření 5 kg masa  ostatní ingredience dle vlastního receptu
  2 kg cibule  
ostatní zařízení ohniště, dřevo  hrnec, nože, prkýnka, naběračka, ...
  cihlová kamínka  plynový vařič pro případ špatného počasí
 

1 stůl pro tým

Voda

plastové nádobí a příbory na konzumaci

 

chleba jako přílohu

sekera na naštípání dřeva

 

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode